Parkinson gerelateerde links

De Parkinson Vereniging wil de kennis over de ziekte van Parkinson en Parkinsonisme vergroten en meer begrip kweken voor degenen die er aan lijden. Parkinson is een neurologische aandoening al zijn stoornissen in de bewegingen de meest opvallende verschijnselen.
www.parkinson-vereniging.nl

Informatie over de Ziekte van Parkinson. Artikelen door zorgverleners, mensen met de Ziekte van Parkinson en mantelzorgers, columns en blogs.
www.parkinsonplaza.nl

Patientenplatform.
www.spreekuurthuis.nl/themas/parkinson

Worden mijn medicijnen vergoed?
Zorgverzekeraars verschillen van elkaar ook waar het gaat om het vergoeden van geneesmiddelen. Uw medicijnen worden soms helemaal, soms gedeeltelijk en soms helemaal niet vergoed. Er zijn verzekeraars die alleen het middel van één fabrikant vergoeden of afspraken maken met artsen over het voorschrijven.
Sinds 1 januari 2012 zijn de prijzen voor geneesmiddelen vrijgegeven. Apothekers en zorgverzekeraars onderhandelen over de prijs die apotheker in rekening zal brengen. Doordat er per apotheek, per verzekeraar en per polis verschillende afspraken kunnen worden gemaakt werkt de website met gemiddelde prijzen zodat er een afwijking kan ontstaan tussen het getoonde bedrag op de website en de (af)rekening van de apotheker of verzekeraar.
www.mijnmedicijnvergoeding.nl

Informatie over de ziekte van Parkinson.
www.nl.wikipedia.org/wiki/Ziekte_van_Parkinson.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *