Wist u dat

• Het zeer op prijs wordt gesteld als u een bericht achterlaat op onze website maar dat hoeft natuurlijk niet.

• Parkinson medicatie die Levodopa bevat niet bij het eten mag worden ingenomen. Indien u dat wenst kunt een folder krijgen welke medicatie dat is en hoe deze in te nemen.

• De Nieuwe Munt in Tegelen een Parkinson Dagbehandeling heeft? Meer informatie kunt u hier op de website lezen onder Blogs of u kunt contact opnemen met Thea Bergmans tbergmans@parkinson-cafe-venlo-venray.nl

U op onze website onder de button links veel informatie vindt? Niet alleen over de Ziekte van Parkinson en mantelzorgers maar ook onder wet en regelgeving veranderingen in de zorg 2015, betere zorg, mogelijk recht op teruggave van geld bij de gemeente etcetera.

• Ook Uw ideeën voor een onderwerp voor het Parkinson Café van harte welkom zijn.

Mantelzorgers ondersteuning kunnen krijgen van de diverse Steunpunten Mantelzorg in de omgeving. De diverse steunpunten vindt u onder de tab links hier op de website.

Vrijwilligers ten behoeve van het Parkinson Café nog steeds van harte welkom zijn. Kent u iemand die wil helpen of vrijwilliger om bij de Café’s te helpen of geschikt is voor de initiatiefgroep, laat het ons weten!

• Het Parkinson Café Venlo- Venray een FaceBook pagina heeft

• U vriend kunt worden van het Parkinson Café Venlo- Venray op FaceBook

• U in veel supermarkten online uw boodschappen kunt bestellen en ze thuis laten bezorgen

• De Regio Venlo- Venray een uitgebreid netwerk heeft speciaal voor mensen met de Ziekte van Parkinson. Het ParkinsonNet Venlo- Venray bestaat uit: De Neurologen, Parkinsonverpleegkundigen, Fysiotherapeuten, Logopedisten, Ergotherapeuten, Diëtisten, Maatschappelijk Werkenden, Artsen Ouderenzorg, Revalidatiearts, Apotheker en de Klinische Neuropsycholoog. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thea Bergmans tbergmans@parkinson-cafe-venlo-venray.nl

• Ook u uw ervaring als patiënt met de Ziekte van Parkinson of een Parkinsonisme of als mantelzorger op onze website mag delen in de vorm van een verhaal of Blog. Misschien schrijft u liever een gedicht of wil u graag een foto plaatsen van een schilderij dat u hebt gemaakt of hebt u fotograferen als hobby. Laat het weten via een bericht op de website of via een mail aan een van de leden van de initiatief groep.

2 reacties op Wist u dat

  1. Frank Manders schreef:

    Ik vind het allemaal zo mooi opgezet, “maar de wist u dat?” is echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *